Stukadoorsbedrijf John van de Wouw

In de afgelopen 28 jaar heb ik als stukadoor veel ervaring opgedaan. Als echte vakman combineer ik deze ervaring graag met de nieuwste technieken en toepassingen. Naast het traditionele stucwerk kunt u bij mij en mijn enthousiaste medewerkers dan ook prima terecht voor Betonciré (looks), restauratie, renovatie en texspuiten.

Bij alle werkzaamheden staan kwaliteit en netheid van werken bovenaan ons lijstje. In de verre regio zijn we dan ook bekend om onze professionele, klantvriendelijke en servicegerichte werkhouding. Zo laten we de werkplek altijd schoon achter. Hoewel dat voor ons heel normaal is, blijkt dat in de praktijk best bijzonder.

Op deze website vindt u meer informatie over onze specialiteiten en de producten waar we mee werken. Met foto's laten we bovendien voorbeelden van projecten zien die we onlangs gerealiseerd hebben. 

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met mij op, ik sta u graag te woord. Bij mij bent u verzekerd van goed vakwerk voor een goede prijs.

 

Vriendelijke groet,

 

Stukadoorsbedrijf John van de Wouw

Wij werken o.a. met de volgende merken:

Facebook
Twitter
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.